Sulkapallo
turnaus

Sulkapallon mestaruuspelit jännittävän tasaisia!

2010 - (julkaistu 21.05.2011 - 18:17)

Seitsemännentoista kerran Virolahden Tennisseuran järjestämät  kaakonkulmalaisten kuntoharrastajien sulkapallon mestaruuspelit palloiltiin useampana viikonloppuna huhti-toukokuun alussa Virojoen koulun liikuntasalilla. Parasta peleissä oli junioreiden uusi tuleminen ja kiinnostus sulkapalloiluun. Naisten kaksinpelissä nähtiin jännittävä ottelu mestaruuden puolustajan Päivi Tasan ja  Satu Kujalan välillä. Tasaisen ottelun voitti ja mestaruuden uusi Päivi 2-1 erälukemin.

Juniorisarjan sulispeleihin osallistuivat takana vasemmalla, Jesse Heinonen, Hannes Tervonen ja Niklas Heinonen ja edessä Jukka Iivari, Kalle Elfving ja Jouni Väkiparta.
Juniorisarjan sulispeleihin osallistuivat takana vasemmalla, Jesse Heinonen, Hannes Tervonen ja Niklas Heinonen ja edessä Jukka Iivari, Kalle Elfving ja Jouni Väkiparta.

Juniorisarjassa kaikkiaan kuusi poikaa kamppaili sarjansa mestaruudesta, joka on myös kautta aikain suurin juniorisarjan osallistujamäärä. Sarjassa erävoitot pelattiin poikkeuksellisesti 11 pisteen, jotta yhteensä 15 peliä ja 30 erää ei olisi käynyt fyysisesti pojille liian raskaaksi ja ettei myöskään kokonaispeliaika olisi venynyt iltamyöhään. Puolustava mestari Kalle Elfving piti odotetusti kuitenkin pintansa sarjassa ja uusi taas sulismestaruutensa voittaen kaikki ottelunsa. Toiseksi sijoittui Jouni Väkiparta vain Kallelle tappion kärsineenä ja kolmanneksi pelasi Jukka Iivari.

Miesten kaksinpelien jatkopaikoista sulkapalloiltiin aluksi kahdessa alkulohkossa, josta sitten lohkon kaksi parasta jatkoivat semifinaaliin, jossa pelattiin loppuotteluun pääsystä ristikkäin alkulohkojen ykkösten ja kakkosten välillä. Sarjassa erät pelattiin myös lyhennetyin eräpistein, samasta syytä kuin juniorisarjassa. Miesten tasaisessa loppuottelussa sulkapallomestaruuden uusi ja voitti Roope Elfving 2-1 erävoitoin ja tiukan kamppailun jälkeen Tatu Lavosesta.

4-pelimestarit Mika Kukkonen ja Markku Kiukas!
4-pelimestarit Mika Kukkonen ja Markku Kiukas!

Nelinpeleissä ottelut menivät uskomattomasti ristikkäin, kun kaikki parit voittivat ja hävisivät ottelujaan eli kaikille tuli sama määrä otteluvoittoja. Mestaruuden vei pari Markku Kiukas ja Mika Kukkonen parhaiten erävoittoja pelanneina.