Sulkapallo
turnaus

Sulkapalloturnauksessa ennakkosuosikit voittoihin!

2006 - (julkaistu 21.05.2011 - 17:33)

Virolahden Tennisseuran järjestämä perinteinen aktiiviharrastajien avoin sulkapalloturnaus pelattiin viime torstaina ja perjantaina kolmannentoista kerran Virojoen koulun liikuntasalilla. Sulkapalloharrastus on innoittanut vuoden aikana uusia harrastajia ja erityisesti naisharrastajia on tullut seuraan lisään. Kaikki aktiiviharrastajat eivät kuitenkaan sairastapauksien ja työesteiden vuoksi päässet osallistumaan turnaukseen mukaan, jossa pelattiin kaikkiaan 25 jännittävää ja pelaajille fyysisesti raskasta ottelua.

Naisten sarjassa voittoa puolustanut Satu Kujala sain tiukan vastuksen kanssapelaajista, mutta vei voittopokaalin häviämättä otteluakaan ja vain yhden eräntappion kärsien. Junioreiden sarjassa sairastapauksista johtuen ei saatu pelejä aikaan ollenkaan.

Miesten sarjassa pelattiin kahdessa arvotussa alkusarjan pooleissa jatkopaikasta loppuotteluun, muut sijoitukset jätettiin aikapulan vuoksi pelaamatta. B-poolista selvitti odotetusti ennakkosuosikki Roope Elfving itsensä loppuotteluun. A-poolissa otteluvoitot menivät sopivasti ristiin ja näin jouduttiin laskemaan erävoittoja, joiden paremmuuden perusteella Markku Kiukas selvitti tiensä loppuotteluun. Loppuottelussa ei ollut epäselvää voittajasta kun Roope Elfving vei ensimmäisen erän selvästi 15-3 ja flunssasta vasta kuntoutunut Kiukas luovutti seuraavan erään. Elfvingin vahvuutta ja peliosaamista kertoo myöskin se, että kaikista peleistä hänen vastustajansa saivat yhteensä vain kymmenen pistettä häneltä.

Nelinpelien parit arvottiin ja osin niin sanotusti painotettuna, jännittävien ja mielenkiintoisten ottelujen syntymiseksi.  Ratkaisevassa ja tasaisessa viimeisessä ottelussa pari Roope Elfving ja Pasi Saarainen voittivat niukasti 2-1 eräpistein vastustajaparinsa Kiukas - Kuntsi.

Tarkemmat tulokset: